Voordelen GWR

De belangrijkste voordelen wanneer je ingeschreven staat in het Glazenwassersregister (GWR).

In heel Nederland vindbaar

Je bedrijf is voor consumenten in heel Nederland vindbaar in een werkgebied dat je zelf selecteert. Je kunt plaatsnamen apart selecteren of een provincie als geheel. Dat is efficiënt en doeltreffend!

Ook wordt je automatisch bovenaan in de zoekresultaten vermeld als consumenten zoeken in jouw vestigingsplaats. Voorbeeld: jouw bedrijf is gevestigd in Purmerend. Wanneer een inwoner van deze gemeente een glazenwasser zoekt kom je automatisch (op alfabetische volgorde) bovenaan in de zoekresultaten. 

Gebruik van logo en titel Registerglazenwasser

Ingeschreven bedrijven mogen gebruik maken van een Glazenwassersregister-logo waarop het unieke GWR-nummer is opgenomen. Daarnaast mag je de titel Registerglazenwasser voeren. Zo ben je zichtbaar positief onderscheidend naar de consument toe. 

Erkend en herkend

Ingeschreven bedrijven zijn erkend en herkend als eerlijk, betrouwbaar en professioneel. Een glazenwassersbedrijf dat op positieve wijze de consumentenmarkt bedient. Daarnaast help je indirect mee aan een belangrijke verandering in de branche. Belanghebbende partijen zoals gemeente, belastingdienst, bewonersverenigingen of de politie zijn hierbij medestanders. 

Speciale voordelen

In de nabije toekomst wordt onderzocht op welke wijze het Glazenwassersregister verder van dienst kan zijn met speciale voordelen. Denk daarbij aan: collectieve verzekeringen, lokale acties, promotiemateriaal, landelijk overleg en dergelijke.